Markarbeten Uppsala

RASENT
Maskiner AB

Vänd dig till Rasent maskiner AB när du är ute efter markarbeten i Uppsala, Tierp, Gävle, Stockholm mm.

Välkommen till oss!

Välj oss för alla dina markarbeten i Uppsala

Vi är din pålitliga partner för markarbeten i Uppsala och omgivande områden, välkommen till Rasent Maskiner AB. Med över ett decennium av erfarenhet är vi väl kunniga inom markentreprenad och allt där till. Hos oss erbjuder vi omfattande tjänster inom markarbete, inklusive grundläggning, trädgårdsplanering, och vatten- och avloppsinstallationer.

Vi förstår vikten av att skapa en solid grund för varje byggprojekt och strävar alltid efter att överträffa våra kunders förväntningar. Här tror vi genom att kombinera kunskap med rätt utrustning och hållbara metoder, så garanterar vi högkvalitativa resultat. 

Med Rasent Maskiner AB som din grävfirma får du inte bara pålitliga och effektiva marktjänster, utan även en personlig service som sätter dina behov i fokus. Vår strävan är att skapa miljöer som är både funktionella, praktiska och tilltalande. Lita på oss, ta kontakt idag för en kostnadsfri offert och ta det första steget mot pålitliga markarbeten i Uppsala.

Kontakt

Alltid en kostnadsfri offert

Oavsett vilka markarbeten du planerar, är vår offert alltid utan kostnad. Ring eller skriv till Rasent Maskiner idag för att få en skräddarsydd och kostnadsfri offert anpassad efter dina behov! Vi strävar efter att göra ditt projekt så smidigt och effektivt som möjligt.

Markarbeten - Vad gör vi?

Hos Rasent maskiner AB kan du hitta och boka de flesta markarbeten i Uppsala. Oavsett om det gäller förberedelser för en husgrund, dränering eller andra grävarbeten. Våra grävmaskiner står alltid redo för nya uppdrag, där du behöver det som mest.

Villagrunder/Totalentreprenader

Vi erbjuder fullständiga lösningar för husgrunder och totalentreprenader, från planering av markarbete till färdigställande. Vårt team säkerställer en stabil grund för ditt byggprojekt med högsta standard och kvalitet.

Vatten & Avlopp

Som din grävfirma ser vi även till att du har ett fungerande vatten- och avloppssystem. Detta inkluderar såklart dräneringsarbeten, kontakta oss och boka din dränering. Givetvis hjälper vi både privatpersoner och företag.

Tomt/Trädgårdsplanering

Skräddarsydd design och planering för tomter och trädgårdar, skapar vackra och funktionella utomhusmiljöer som passar varje behov och önskan. Genom att anpassa oss efter dina visioner, så förvandlar vi din tomt eller trädgård.

Trädfällning & Markskötsel

Vi utför även olika typer av trädfällning, vårt erfarna team hanterar allt från enstaka träd till större områden. Rasent maskiner AB utför även annat som rör din mark, såsom stubbrytning och andra röjningsarbeten med precision.

Utnyttja ROT vid dina markarbeten i Uppsala!

När du anlitar oss för markarbeten i Uppsala eller någon annanstans får du inte glömma att dra nytta av ROT-avdraget. Vi är ett registrerat företag med F-skattsedel och kan därmed hjälpa dig att dra av 30% av arbetskostnaderna för de utförda tjänsterna. 

Genom att utnyttja ROT-avdraget får du inte bara professionellt utförda arbeten utan även ekonomiska fördelar. Kontakta oss för att diskutera dina projekt! Vill du läsa mer kring avdraget? Gör det på skatteverket.se

Rasent Maskiner AB:s grävmaskin i skogen.

Historian bakom våra markarbeten

Om Rasent Maskiner AB

Företaget startades år 2010 av en man vid namn Rasmus Eriksson. Under den tiden jobbade jag (Rasmus) som maskinförare, inhyrd hos olika företag. Ett halvår gick, och sen var det dags för mig att skaffa mig en helt egen grävmaskin. År 2013 gjordes företaget om till ett aktiebolag, därav namnet (Rasent) Maskiner AB, som står för just Rasmus Entreprenad.

Sedan dess har företaget rullat på, och idag har vi 3 grävare och även en lastbil. Förutom detta är företaget nu mer rikt på erfarenhet och kunskap, med många markarbeten i ryggsäcken. Vi är därför ett tryggt val för dig och dina markarbeten i Uppsala.

Markarbeten av kvalitet

Samarbetspartners

Vi jobbar självklart inte alltid på egen hand, vi har samarbetspartners som berikar och stärker vår verksamhet. Tillsammans med CS Entreprenad och Maskinbärgning, Hjälmunge Åkeri, BSG Skogsmaskiner, JMR Reklam, Asfalt & Mark i Gävle AB och PEAB skapar vi kvalitet i varje projekt.

Markarbeten i Uppsala, Tierp, Gävle, Stockholm!

Oss kan du anlita för markarbeten på fler ställen än i Uppsala. Även fast vi mestadels jobbar lokalt inom Uppsala, Tierp och Gävle. Bor du utanför? Fråga oss, så diskuterar vi möjligheterna med att komma till just din stad. Vi strävar alltid efter nya unika projekt och kunder att samarbeta med.

Kontakta oss - Kom igång med dina markarbeten i Uppsala

Söker du professionella markarbeten i Uppsala? Kontakta Rasent maskiner AB. Vi kan hantera allt från grundläggning till trädgårdsplanering, en pålitlig partner från start till slut helt enkelt. Har du frågor, tveka inte med att höra av dig till oss. Varmt välkommen!

Fyll i kontaktformuläret längre upp på sidan för att skicka en offertförfrågan på ditt markarbete. Tillbaka får du en tydlig, kostnadsfri offert och svar på alla dina frågor.

Offert

Gratis offert

Facebook

Följ våra markarbeten

Tre gula grävmaskiner på rad, inför markarbete.

Vill du veta mer?

Kontakta oss idag!